NADCHODZĄCE  WYDARZENIA 2024

Fundacja 'Polandia' serdecznie wszystkich zaprasza na piątą edycję festynu z okazji Międzynarodowego Dnia Dziecka, który już 1 czerwca 2024, w godzinach od 10.00 do 17.00, jak co roku, odbędzie się "Ons Achterhuis", w Rouveen (obok Zwolle).

Kolorowa sceneria, przepyszne i urozmaicone menu, mega gofry, lody, popcorn i ogromna wata cukrowa. Wioska Vikingów, tęczowe kolory na twarzach, loteria z mega fantami, przyjazne zwierzaki, zabawy z klaunem i mnóstwo innych ciekawych atrakcji, na terenie przepięknej natury, wypełnią ten dzień "po brzegi".

Zapowiada się niezapomniana zabawa!🥳

* Wstęp i wszystkie atrakcje, są CAŁKOWICIE BEZPŁATNE dla wszystkich uczestników!

* Za zakupy na stoiskach sprzedażowych trzeba będzie zapłacić (płatność tylko gotówką).

* Przygotuj też drobne pieniądze na mega loterię fantową.

** Festyn jest całkowicie BEZALKOHOLOWY!

** Prosimy nie przyprowadzać zwierząt domowych (psów).
** Uczestników obowiązuje zakaz parkowania aut na poboczach, wzdłuż ulicy!
** Auta należy parkować w wyznaczonych do tego miejscach - "PARKING".

Serdecznie wszystkich zapraszamy! 🤗

MINIONE WYDARZENIA

'Rodzinny Piknik Rowerowy - Majówka z Mamą i Tatą'

Nasz sobotni Rodzinny Piknik Rowerowy - Majówka z Mamą i Tatą, był od samego początku tak aktywny w fajne zabawy na plaży, że całkiem zapomnieliśmy o robieniu zdjęć, z naszej piknikowej wyprawy 🙈

Bardzo Was przepraszamy i obiecujemy poprawę🤞Następnym razem nie zapomnimy o super relacji zdjęciowej! 🙃

To był długi i wspaniały dzień! ❤️
Dziękuję bardzo gorąco wszystkim uczestnikom, rodzicom i dzieciom, za udział
w tegorocznej wesołej majówce. Za super zabawę i cudownie spędzony czas razem, w prawdziwie rodzinnej atmosferze! 🥰😘

Mam nadzieję, że będziemy mogli jak najczęściej spotykać się i spędzać razem czas, na tego typu rodzinnych wycieczkach❤️

Pozdrawiam serdecznie,

'HALLO SPRING 2024' - Powitanie Wiosny

Wiosna ah to TY! 🌱🌼

W ubiegłą sobotę, wspólnie z grupą cudownych dzieciaków, wystrojonych w przepiękne kolorowe stroje, powitaliśmy nadejście długo wyczekiwanej wiosny, która ku naszemu zaskoczeniu ogrzała nasze wydarzenie ciepłymi promieniami słońca ☀️🌱🌸
To był cudowny kolorowy i roześmiany wiosenny dzień z mnóstwem łakoci i prezentów, magii i czarów, wesołych zabaw i szukania czekoladowych jajek, puszczania baniek, kręcenia balonów i bezcennej dziecięcej radości.
Konkurs na najpiękniejszą marzannę, wyłonił trzech zwycięzców, a niespodziankowa wizyta zająca wielkanocnego, który witał wszystkie dzieci, była najbardziej przytulaśną wizytą na świecie 🐰🥰

Kochani, to była najlepsza wiosenna zabawa 'pod słońcem'! ❤️

Dziękujemy bardzo naszym sponsorom i wolontariuszom za super wsparcie, rodzicom za pomoc a naszym małym "wiosennym stworkom", za wspaniałą zabawę i mnóstwo magicznych przytulasów 🥳😘

OKamil Photography
Marzenka polskie delikatesy
ANIRAM Polski Supermarkt

Dziękujemy bardzo gorąco za Wasze cudowne wsparcie! ❤️

'WOMENS NIGHT PARTY' - The Great Gatsby

💃💐 Womens Night Party 💐💃

Za nami mega taneczny, babski wieczór - "Womens Night Party", z okazji wyjątkowego dnia płci pięknej - Dnia Kobiet 😍

Na parkiecie panowała atmosfera z lat 20 - The Great Gatsby... Cudowne stroje, pióra, korale i mnóstwo błyskotek, które nadały temu wydarzeniu bardzo wyjątkowy charakter.

Tego wieczoru nie mogło zabraknąć... Czerwonej róży dla każdej z Pań, Solo Latin - Zmysłowy Dance, z mistrzynią Holandii w tańcach latynoskich. Pokazy: make-up, z natalia_makeuphouse, pielęgnacji twarzy oraz loteria fantowa,
z Pretty by Mo, zabiegi z refleksologii, z Gabi Refleksolog. Nie obyło się także bez niespodzianki wieczoru - "Tylko dla Pań", w wykonaniu Showtime Agency "The Sugar Boys", konkursu muzycznego - 'Jaka to Melodia', zorganizowanego przez nasz super duet DJ MP Brothers, sesji zdjęciowych z OK Kamil Omielańczyk Photography, pysznego jedzonka i mnóstwa szalonej zabawy.

Kochani! To był mega cudowny babski wieczór, który mam nadzieję będziemy celebrować każdego roku! 💃😍

Dziękuję serdecznie wszystkim Paniom za tak liczne przybycie, za super udaną zabawę i tym samym bardzo miły wieczór integracyjny, spędzony z Fundacją Polandia ❤️

Dziękuję serdecznie naszym cudownym sponsorom głównym, tego wieczoru: Ideal Airco i OKamil Photography,jak również głównym patronom fundacji: Remonty - wykończenia mieszkań, Krause M.P.O i D&D Klusjes Bedrijf, za ogromne wsparcie i pomoc w organizacji naszych eventów.

Gorące podziękowania należą się także naszym wspaniałym DJ MP Brothers, za super oprawę muzyczną tego wieczoru i bardzo miłą niespodziankę, w formie konkursu muzycznego, którą przygotowali na ten wieczór, dla naszych pięknych Pań! 🎶💃

Bez Was, nie byłoby tych wspaniałych wydarzeń! Dziękuję wszystkim serdecznie! ❤️

Pozdrawiam,

'Foute Carnaval Party 2024'

Dziękuję wszystkim serdecznie za Waszą obecność na tegorocznym Foute Carnaval Party 2024, za super udaną zabawę i tym samym bardzo miły wieczór integracyjny, z Fundacją Polandia 🎭👑❤️

To dzięki Wam, każdy organizowany przez fundację event nabiera 'barw', a Wasz uśmiech na twarzach daje mi ogromną motywację i niesamowitą energię do podejmowania kolejnych organizacji! 😘

Gorące podziękowania dla naszych cudownych wolontariuszy, osób prywatnych, które zawsze z ogromnym zaangażowaniem wspierają działania fundacji i pomagają mi w każdy możliwy sposób! Dziękuję naszemu głównemu prowadzącemu, wodzirejowi imprezy - Boguś Deejay, za super oprawę muzyczną tego wieczoru! Dziękuję również patronom fundacji, którzy zawsze z ochotą wspierają nasze organizacje! ❤️

Bez Was wszystkich, nie byłoby tych wspaniałych wydarzeń! ❤️

Pozdrawiam,

'MIKOŁAJKOWE PARTY 2023'

Tegoroczne "Mikołajkowe Party 2023" już za nami 🥳

To była super kolorowa i rozśpiewana zabawa Mikołajkowa, z mnóstwem prezentów i ogromem łakoci 🎅🎄❤️

Dziękujemy bardzo wszystkim naszym sponsorom i osobom prywatnym za mega wsparcie, rodzicom za ogromną pomoc w imprezie, a naszym małym "szalonym elfom", oczywiście za wspaniałą zabawę i mnóstwo magicznych przytulasów ho ho ho 🎅🥳😘

Już nie możemy się doczekać na kolejne spotkania z Wami! 🤩

Dziękujemy wszystkim bardzo gorąco za cudownie spędzony czas ❤️

'SPOOKY HALLOWEEN PARTY'

Nasz pierwszy 'Spooky Halloween Party 2023', był najlepszym balem, jaki mogliśmy sobie wymarzyć👻🎃🦇

Super kostiumy, tak dzieci jak i rodziców, ogrom upiornych smakołyków, malowanie twarzy, modelowanie balonów, mumie, dyniowy curling, ciepły poczęstunek, Spooky Disco i konkurs na najstraszniejszy kostium wieczoru, w którym nie było przegranych🎃🦇

Kochani, to była najlepsza zabawa halloweenowa 'pod słońcem'! 🎃❤️

Dziękujemy naszym sponsorom, wolontariuszom i osobom prywatnym, za mega wsparcie i pomoc w organizacji dzisiejszego Halloween Party, a naszym kochanym urwisom i ich rodzicom, za tak liczne przybycie i super zabawę, w niepowtarzalnej atmosferze 😘

Sylwia i Mariusz

'Grand Opening Stichting Polandia'

Gala Otwarcia Fundacji Polandia była dla nas niesamowicie wyjątkowym wydarzeniem. Nie ze względu na samo wydarzenie, ale ze względu na ogromną pomoc i wsparcie z Waszej strony, cudowną atmosferę i niesamowitą zabawę, którą daliście nam w prezencie ❤️

Dziękujemy przede wszystkim naszym cudownym uczestnikom, którzy w bardzo licznym gronie spędzili ten wyjątkowy wieczór razem z nami.
Dziękujemy wszystkim sponsorom, wolontariuszom, osobom prywatnym i całej obsłudze eventu, którzy tego dnia, z ogromnym zaangażowaniem wspierali nasze wydarzenie. Bez Was wsztystkich, nawet najlepiej zorganizowany przez nas event nie mógłby się odbyć! ❤️

Ogromne podziękowania dla naszej kochanej Uli i "Impresariat Artystyczny Feniks", za organizację wyjątkowego koncertu niespodzianki, z udziałem Jacek Stachursky.
Gorące podziękowania również dla naszego gościa, Pana Jacek Stachursky, za niesamowity koncert, który sprawił, że ta noc pozostanie dla nas wszystkich wyjątkowa i niezapomniana 🎤🎶😘

Dziękujemy także czarującemu "magic_lukas", za niesamowity pokaz, którym wprowadził nas w magiczny świat iluzji.
Serdeczne podziękowania także dla naszych niesamowitych DJ "MP Brothers", którzy jak zawsze zapewnili nam wspaniałą zabawę tej nocy.

Dziękujemy wszystkim serdecznie za cudowny czas spędzony razem! ❤️❤️❤️

Pozdrawiamy,
Sylwia i Mariusz

MUSICAL 'PINOKIO'